Kupie archicada

Problemy z nimi, pomysły i rozwiązania

Kupie archicada

Postprzez lukator844 » Śr lis 11, 2015 8:01 pm

Poszukuje programu archicad.Wersja 2009 wzwyż.

Info prosze na priv lub tel 790 323 666
lukator844
 
Posty: 1
Dołączył(a): Śr lis 11, 2015 7:58 pm

Re: Kupie archicada

Postprzez Michał Skwarczek » Pn gru 28, 2015 11:02 am

Skoro szuka Pan starszej wersji ArchiCAD to znaczy że zależy Panu na oszczędności.
Trzeba jednak pamiętać że ArchiCAD i jego aktualizacje w praktyce nie dadzą owych oszczędności, a zwłaszcza kupowanie wersji z 2009 roku i bycie skazanym na pracę starej wersji ( cena aktualizacji = nowa licencja).
Polecam EliteCAD!
Program nie posiada obowiązkowych aktualizacji, nie posiada subskrypcji, ma darmowe wsparcie techniczne i CENA! kosztuje 5 900 za wersję ARS i funkcjonalnością nie ustępuje ArchiCAD czy Revit.
Więcej info - http://www.elitecad.pl / https://www.youtube.com/channel/UCdFy-6 ... B3GroL4uVA

kontakt do mnie - 534 259 958
Michał Skwarczek
 
Posty: 1
Dołączył(a): Pn gru 28, 2015 10:35 am

Re: Kupie archicada

Postprzez damian91 » Wt sty 19, 2016 12:19 pm

Witam
Odnosząc się do postu Pana Michała, mogę również gorąco polecić produkt EliteCAD.
Bardzo intuicyjny soft przy niskich kosztach zakupu. Po kilku godzinach pracy można już czuć się bardzo swobodnie pracując na nim. Bardzo stabilny i kompatybilny z innymi softami.
Bardzo dobry eksporter dwg/dxf oraz 3ds czy skp. Na chwilę obecną jeden z najciekawszych programu BiM na rynku.
damian91
 
Posty: 1
Dołączył(a): Wt sty 19, 2016 12:06 pm

Re: Kupie archicada

Postprzez Darek Lewicki » Wt kwi 05, 2016 11:39 am

Podłączam się do powyższego ogłoszenia ..
Interesuje mnie zakup ArchiCAD 19!

Bardzo proszę o kontakt mailowy:
lewicki_darek@02.pl
Darek Lewicki
 
Posty: 3
Dołączył(a): Wt kwi 05, 2016 11:28 am

Re: Kupie archicada

Postprzez ZbyszekWuu » Cz kwi 14, 2016 4:48 pm

Archicad-bardzo dobry program, ale cena ciągnie po kieszeni..
Sam się o tym przekonałem w dodatku te aktualizacje, po 3 latach wyniosła mnie prawie tyle co cena nowej licencji..
Radziłbym Ci zajrzeć w google i przejrzeć odpowiedniki Archicada, w dzisiejszych czasach tego nie brakuje..
ZbyszekWuu
 
Posty: 3
Dołączył(a): Pn kwi 11, 2016 10:35 am

Re: Kupie archicada

Postprzez Darek Lewicki » Wt maja 10, 2016 9:29 am

Zbyszku czy masz coś konkretnego na myśli ? Może jesteś w stanie coś polecić, bo szczerze nie mam kiedy usiąść i poszukać czegokolwiek..
Interesuje mnie zakup programu tak w granicach 10-15 tys... Wiadomo ze im taniej tym lepiej ;)
Darek Lewicki
 
Posty: 3
Dołączył(a): Wt kwi 05, 2016 11:28 am

Re: Kupie archicada

Postprzez ZbyszekWuu » Cz maja 19, 2016 11:00 am

Choćby nawet EliteCAD, który staje się coraz bardziej popularny,kosztuje coś około 6,7 tysięcy.także za posiadane przez Ciebie fundusze miałbyś dwie licencje EliteCAD ;) Znajomy zakupił niedawno Elita i nie narzeka. Ja jeszcze pracuje aktualnie w Autocadzie, ale tez pod koniec roku myślę przestawić się na BIM i chyba na Elita właśnie, bo nic innego na rynku w tak dobrej cenie z takimi możliwościami nie spotkałem. Przejrzyj sobie ich filmiki na yt albo pobierz demo to sam się przekonasz i zobaczysz czy Ci odpowiada.
ZbyszekWuu
 
Posty: 3
Dołączył(a): Pn kwi 11, 2016 10:35 am

Re: Kupie archicada

Postprzez Darek Lewicki » Cz cze 02, 2016 3:39 pm

Wstępnie przejrzałem info o Eitecad i w sumie ciekawa propozycja i rozwiązanie.. A wiesz może od kolegi który go zakupił jak wsparcie techniczne?
Nie powiem bo cena zachęca.. Możliwości w porównaniu do ArchiCADA, którego znam sądząc po obejrzanych filmach też niczego sobie ;)
Ale dokładnie to wypowiem się po testach..
Dzięki Zbyszku za info!
Darek Lewicki
 
Posty: 3
Dołączył(a): Wt kwi 05, 2016 11:28 am

Re: Kupie archicada

Postprzez ZbyszekWuu » Śr cze 22, 2016 3:11 pm

Rozmawiałem z nim i sprawa odnośnie wsparcia technicznego wygląda następująco: zawsze jak zadzwoni z pytaniami, problemami do rozwiązania to po pierwsze: odbierają i ekspresowo pomagają. Mówił że jest bardzo zadowolony..
ZbyszekWuu
 
Posty: 3
Dołączył(a): Pn kwi 11, 2016 10:35 am

Re: Kupie archicada

Postprzez bassiik » Śr wrz 28, 2016 9:19 am

Poszukuję Archicada 2012 se.
Mam też pytanie. Czy gdybym miała wyższą wersję se to pliki zapisane w 2012 otworzą mi się?
bassiik
 
Posty: 3
Dołączył(a): Śr wrz 28, 2016 9:03 am


Powrót do Programy komputerowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron